multumesc mamei mele ca nu m-a facut vorbareata

17 ian.

Urasc barbatii si femeile care vorbesc mult mult mult. Vorbesc si nu se mai opresc. Vorba unui prieten de-al meu <e imposibil sa le stii pe toate si sa faci un subiect de discutie din orice!> – nu era invidios cand a gandit-o ci doar obosit de vorbaria unora.

Azi am avut o intalnire de 2 ore cu un client si asta pentru ca o doamna distinsa a fost foarte vorbareasca, gata oricand sa demonstreze ca avea raspunsul la toate, sa faca pe desteapta si sa-i demostreze celeilalte doamne care o insotea ca era chiar buna si autoritara (personajul meu era un fel de sef iar cealalta, ati ghicit, mai mica in functie). Beah !

Am iesit din intalnire extenuata. I-am tinut fata, am vorbit si eu destul de mult, dar cumpatat, nu m-am bagat peste ea. Am avut bun simt si, zic eu, cei 7 ani de acasa.

Eu am putini prieteni dar sunt mandra de cei pe care ii am. Si stiti de ce? Pentru ca pot sa fiu cu ei si sa nu vorbim nimic cu orele … Si niciunul dintre noi sa nu se simta stanjenit de liniste sau stanjenit unul de altul. Asta numesc eu respect si sa te intelegi cu omu’. Imaginati-va o zi de vara, la mare, trecut de miezul noptii rau de tot. Eram cu o prietena, amandoua cam adancite in ganduri, si ne intorceam la hotel, pe jos, pe plaja, de la o petrecere. Cred ca am inotat prin nisip cam o ora (la un moment dat am facut o pauza de 10 minute ca obosiseram). Eu una ascultam marea si ma gandeam de aiurea. Cred ca si ea la fel. Am ajuns la hotel. Ne-am luat ramas bun si ne-am urat noapte buna. Prietena asta a mea a spus <multumesc ca nu m-ai intrebat ce am. Asta imi place la tine. Ca pot sa stau cu tine cu orele, sa nu vorbim nimic si cu toate acestea sa nu-mi fie jena ca nu vorbim nimic>. In gand mi-am spus <cu placere. nici eu nu eram foarte ok si poate ca ai stiut tot timpul. asa ca si eu iti multumesc>.

noapte buna si sa fiti cumpatati in vorbire.

Reclame

Un răspuns to “multumesc mamei mele ca nu m-a facut vorbareata”

  1. young frog in space aprilie 27, 2007 la 7:10 am #

    Auzi, dar intre noi fie vorba, nu-i asa ca te enerveaza oamenii vorbareti pentru ca par sigur pe ei si indrazneti? Eu, in sinea mea mi-as dori sa vorbesc mai mult in unele momente si mai putin in altele. Dar, deh, nimeni nu este perfect }:-)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: