mtvi=kanal:d – E de la ei?

6 mart.

Descoperirea asta am facut-o asta seara. In orele mele de timp liber (de la 21-24) butonam telecomanda, mancand. Asta e. Nu mananc deloc sanatos; am un noroc marfa cu metabolismul. 
Butonam incepand cu numerele mari de pe telecomanda (90 – sectiunea sportiva si film) spre numerele mici (30, sa spunem – muzica si specialitati). Asa sunt eu. Pe invers. Si o revista incep sa o citesc de la sfrasit spre coperta. Am mare surpriza sa descopar ca pe kanal:d (97) sta scris mtvi. Ei, a Dracului chestie?! Dau inainte-inapoi. Ma sterg la ochi. Nu, e pe bune mtvi. As … Nu-i bai, imi spun. Navighez. 1, 2, 3 …Ajung in sectiunea muzica. Ups, in loc de mtvi am kanal:d. Parca e tipa de la Cream … 
Ce o fi asta? Marketing? Pe bune! Ma intreb cine cu cine s-a inteles si e pe invers; mtvi cu kanal:d (dar de ce?) sau firma mea de cablu cu kanal:d (dar de ce?). He he he … evident ca jucatorul principal al lupelor K1 de raiting e kanal:d.
Va imaginati niste gospodine care trebaluiesc prin casa, cu mtviul dat la maxim, invartind prin mancare, fredonand un hit, fericite acum dar imediat ingrozite ca li s-a stricat mtviul? Mama lui de televizor! Si doar i-am spus lui Gigel sa prinda bine mtviul!
E corect? Ma tot intreb; asta si pentru ca “a fi corect” e o pasiune pentru mine.
Nu sunt fraiera, nu?! Nu mi s-a stricat teveul si nici Al de Sus nu-mi face vreo farsa?! E de la ei, nu? De ce? Eu va faceam putina audienta. Adica, mai navigam; intre cinema si sport treceam si pe la voi; doar intr-o seara mi s-a parut ca era un film haios; dar nu am ras; si am plecat. Ce sa fac?!

Reclame

2 răspunsuri to “mtvi=kanal:d – E de la ei?”

 1. engambament martie 7, 2007 la 7:27 am #

  😀
  e de la ei clar. de la rcs-rds insa 🙂
  nu-ti bate capul sa gasesti vreun motiv pentru care au facut switch intre programe, ca nu cred ca exista o explicatie ‘subliminala’…
  miine poate baga cosmos tv in loc de animal planet. atunci sa te tii! mai ales ca ii au (astia de la cosmos tv) si pe mirela si serban!

  „cu mirelaaaa si serbaaaan,
  renevous la tele shapteeeee!”

  pardon!

 2. floricica martie 7, 2007 la 10:36 pm #

  🙂
  Apropos de vechile vedete demult apuse si niciodata recunoscute. Am auzit intr-un promo ca doamna ceaiului de la ora 5 apare din nou pe sticla. Cum o chema? Marina Almasan. Cred ca era vorba de sticla tvr-ului. Oare acum ce ceai serveste? Probabil ceai scarbos dulce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: