marea

15 mai

Nu-mi inchipuiam vreodata ca marea poate fi atat de frumoasa chiar si cand apa nu e calda si nu poti face baie. Cand nu e nimeni pe plaja. Cand nici macar nu-ti doresti sa te bronzezi. Ei bine, am o varsta inaintata si abia acum cateva zile am avut ocazia de a sta cateva ore cu valurile in fata, cu ceata pe mare, cu soarele arzand printre nori si ceata. Mi-am dat seama ca e unul dintre putinele lucruri pentru care ai putea trai chiar si 5 minute in plus daca pestisorul de aur ti-ar indeplini o ultima dorinta. 5 minute in care am avut sentimentul ca as putea sa fac orice in viata asta a mea, ca timpul s-ar opri in loc si ca totul e atat de simplu … 

Soarele chiar si-a facut datoria. Printre nori si ceata. Nu am fost suficient de isteata. Cele 5 minute de eternitate mi-au fost fatale. M-am bronzat ca un tractorist, cu maneca scurta si pantaloni trei-sferturi. Doamne, ce noroc pe mine ca am avut decolteul mare la tricoul cu maneci scurte … asta da inspiratie.

marea intr-o zi de mai

Reclame

2 răspunsuri to “marea”

  1. young frog in space mai 18, 2007 la 8:27 am #

    E frumoasa marea cea mare si totul este simplu. Iar in legatura cu soarele ai fixat calciu prin asimilare de vitamina D..deci numai de bine la mare… …… …… si te-ai intors in capitala…si iarasi s-au complicat lucrurile?:)

  2. floricica mai 18, 2007 la 10:33 am #

    Da, revenirea in Bucuresti ridica probleme intotdeauna. Dar sa fim optimisti … cum zice o vorba … la vara va fi cald si bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: