scrumbia

9 apr.

de cateva zile m-am horatat sa ma impac cu blogul si sa-mi reiau munca pe acest blog. si ca sa nu o fac asa, simplu, m-am gandit sa depun un mic efort si sa schimb putin culorile pe aici. m-am tot uitat la theme dar nimic nu m-a impresionat. nu stiam decat ca vreau sa fie inchis la culoare. poate la fel ca starea de spirit. si am ales aceasta versiune. care cica, ba se vede cu negru si gri, ba se vede cu mult maro. eu vad negru si gri. deloc maro. eu sper sa nu fie maro. sa va spun ce culoare as fi vrut? pacat ca nu pot sau nu stiu eu sa schimb culorile de fond. verde as fi ales. exista cateva nuante de verde care ma fac sa inebunesc. dar nici una nu era prinsa intr-o theme care sa-mi placa cu adevarat.
scrumbia este cuvantul cheie din aceste zile. scumbie, scrumbie marinata, scrumbie la borcan. sunt cuvinte pe care oamenii le cauta pe motoarele de cautare si ajung pe blogul meu la articolul https://floricica.wordpress.com/2007/07/22/aniversare-cu-scrumbie-marinata/. e de sezon. ma bucur ca dau o mana de ajutor. scrumbia e buna si daca e facuta la gratar sau la cuptor, in punga de hartie. pofta buna la masa.

Reclame

2 răspunsuri to “scrumbia”

  1. Mariana aprilie 10, 2008 la 12:24 pm #

    Nu-mi place fondul, nu te defineste…

  2. floricica aprilie 10, 2008 la 9:06 pm #

    uau, ce critica ai devenit deodata, asa, pe post, in gura mare … la tine cum se vede? negru sau maro? glumeam … e un aer de schimbare, explorez, caut … multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: