Heima

15 iun.

sambata la ora 18 eram la studioul Elvira Popescu sa vad un film. ieftin biletul, oameni de calitate. subtitrare in franceza, ca doar e Institutul Francez, dar a mers. poti merge cu incredere singur la film. vor mai fi, cu siguranta, si altii.
stiam doar cum se numeste filmul. Heima. stiam ca-i islandez si un prieten de-al meu are mare incredere si admiratie pentru filmele si artistii din islanda. nicio alta informatie in plus. vroiam sa descopar singura filmul. fara nici o influenta. eram hotarata sa vad ceva din filmele proiectate la TIFF. si hotarata sa-l si vad pe acesta pentru ca am ajuns singura acolo. mi-a placut ce am vazut. un film islandez cu multa muzica, sunete, imagini, natura. sunete si cuvinte inventate. multa muzica in natura. nu am mai auzit in viata mea asa ceva. normal, doar ei au inventat-o iar eu mi-am dat seama ca e vorba de Sigur Ros abia dupa ce am vorbit cu un prieten despre acest film.
mie mi-a placut. va recomand macar sa ascultati cateva melodii. gasiti pe youtube destule, cat sa va faceti o parere. veti vedea ca e o altfel de muzica.

Heima- Trailer

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: