un soclu cu potential si un film bun

29 sept.

Am dat o mana de ajutor la infaptuirea si confirmarea voluntariatului. Iulia Vultur si Amelia Enache au tras de coarda ca sa pice voalul de pe monumentul voluntarului necunoscut. Eu am avut alt rol, sa fac studiul despre voluntariat pentru MaiMultVerde. A plouat in continuu, chiar mai tare exact in momentul cand se desfasura cuvantarea. Insa am fost niste voluntari reali si nu ne-am clintit din loc, am mers hotarati mai departe.
Monumentul, amplasat pe soclul fostei statui a lui Vladimir Ilici Lenin, este un omagiu adus voluntarilor din Romania. Semnificatie – este un simbol al tanarului care hotaraste sa se desprinda din multime si sa faca voluntariat in sprijinul celorlalti. Monumentul este realizat din materiale naturale, stuf, si va sta pe acest soclu consacrat pentru o saptamana.

In timp ce unii erau preocupati de voluntariat, eu nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc la Goodbye Lenin!. E un film de productie germana, pe care, daca nu l-ati vazut pana acum, merita sa o faceti. Cei de la TVR2 l-au difuzat… eu l-am prins de doua ori, ultima oara chiar acum o luna. E un film bun de vizionat la ore de maxima audienta de tot poporul iar cei 49% dintre romani care regreta comunismul sa-l vizioneze de mai multe ori pe zi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: